Palvelut

Avainlippu

Palvelumme ja tuotteemme

Kiteen Tekstiilitehdas toimii alihankkijana monipuoliselle asiakaskunnalle. Pääasialliset palvelumme ovat teollinen leikkuu- ja ompelupalvelu pienehköille ja keskisuurille valmistuserille. Tarjoamme kaavoituspalvelua erilaisille pientuotteille, sankatuotteille, kasseille ja laukuille.

Valmistamme vaatteita ja sankatuotteita useiden satojen tai tuhansien kappaleiden erissä, mutta voimme toimittaa myös pieneriä esimerkiksi aloitteleville yritysasiakkaille. Autamme mielellämme kehittämään uutta tuotetta teolliseen valmistukseen sopivaksi. Yhteistyöllä saamme hiottua tuotteestasi paras mahdollinen.

Tuotannon tilaukseen asiakas toimittaa meille valitsemiensa hankitakanaviensa kautta materiaalit, tarvikkeet ja kaavat, joista valmistamme malliston mukaiset tuotteet. Aina ennen uusien tuotteiden tuotannon aloittamista valmistamme tuotannonnäytekappaleen. Näin varmistamme materiaalin ja ompelurankenteiden sopivuuden tuotteelle.

Teemme myös laadukkaat liikelahjat ompelutuotteista yrityksesi toiveiden mukaisesti.

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Polttomerkkauslaite, pystyteräleikkuri ja pyöröteräleikkuri.

Leikkuupalvelu

Tehtaallamme on leikkaamo, josta löytyy tarvittavat välineet suurtenkin erien leikkaamiseen. Leikkaamon ammattitaitoinen henkilökunta taitaa myös vaativien kankaiden käsittelyn. Asiakas voi tarpeen mukaan tilata pelkän leikkuupalvelun.

Leikkuupalvelu
Ompelija ompelee tasosaumurilla

Ompelupalvelu

Tehtaallamme on laaja valikoima erilaisia ompelu- ja erikoiskoneita, joilla onnistuu lähes kaikkien materiaalien valmistus. Eniten kuitenkin valmistamme tuotteita puuvillasta, pellavasta, collegesta, trikoosta ja merinovillasta. 

Ompelupalvelu
Kukkaroita päällekkäin

Sankatuotteet

Valmistamme sankatuotteita, kuten kukkaroita ja sankalaukkuja. Meiltä löytyy varastostamme monipuolinen valikoima erilaisia sankoja. Teemme mielellämme yhteistyötä sankatuotteiden suunnittelussa.

Sankatuotteet
Vetoketjulukko

Materiaalit

Toimitamme tarvittaessa pientarvikkeet asiakkaittemme mallikappaleisiin ja aloituseriin. Langat toimitamme kaikkiin ompelemiimme tuotteisiin.

Materiaalit
Kaavapaperi, sakset, viivoitin.

Kaavoitus

Tarjoamme kaavoituspalvelua valmistukseemme tulevien erilaisten sankatuotteiden, laukkujen ja kassien valmistamiseen.

Kaavoitus