Kaavoitus

Kaavoitus

Tarjoamme asiakaslähtöistä kaavoituspalvelua pientuotemallistoille. Yksinkertaisten kassien, laukkujen, vetoketjukukkaroiden ja sankatuotteiden sekä asusteiden ja liikelahjojen kaavoitus onnistuu palvelunamme. Vaatteiden kaavoitus onnistuu yhteistyökumppaniemme avulla.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan lisää! Liitäthän kuvan ja mittatiedot tuotteesta yhteydenottolomakkeeseen.

Usein kysyttyä

Saako Kiteen Tekstiilitehtaalta vaatteiden kaavoituspalvelua?

Meillä on yhteistyökumppaneita, joita voimme suositella asiakkaille vaatteiden kaavoitukseen.

Tarjoamme valmistukseen tulevien erilaisten sankatuotteiden, laukkujen ja kassien kaavoituspalvelua.

Minkä kokoisia tuote-eriä Kiteen Tekstiilitehtaalla valmistetaan?

Tuotanntoerän koko vaihtelee tilatun tuotteen mukaan. Tuotannon mallikohtainen minimi tilaus on 50 kappaletta. Tyypillisesti vaatesarjat ovat kooltaan 100–400 kpl. Pientuotteissa sarjakoot voivat olla suurempia. Sankatuotteita pystymme valmistaan tuhansien kappaleiden erissä.

Voinko tilata Kiteen Tekstiilitehtaalta omalle vaatemallistolleni valmistuksen itse hankkimillani kankailla ja kaavoilla?

Kyllä. Materiaalin sopivuus testataan tuotannon näytteellä ja samalla varmistetaan sovittujen ompelurakenteiden toimivuus.

Valmistetaanko Kiteen Tekstiilitehtaalla nahkatuotteita, alusvaatteita ja uimapukuja?

Konekantamme sopii parhaiten erilaisten kankaiden (esim. puuvilla, pellava, markiisi), trikoon, collegen ja merinovillan ompeluun. Nahkatuotteita, alusvaatteita ja uimapukuja emme valitettavasti valmista.

Voinko tilata kukkaroita ja sankalaukkuja omalla kankaalla?

Tottakai! Valikoimassamme on runsaasti eri kokoisia sankoja. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voimme suunnitella mallia yhdessä.