Leikkuupalvelu

Leikkuupalvelu

Leikkaamomme ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistaa joustavat tilauskäytänteemme. Hallitsemme suurienkin erien leikkuun tehokkaasti ja laadukkaasti.

Leikkaamomme käytössä on pyöröteräleikkureita ja pystyteräleikkureita 15 cm leikkuukorkeuteen saakka. Merkkauslaitteiston lisäksi käytössämme on tarkan ja tehokkaan työskentelyn takaamiseksi vannesaha ja puristin leikkuumuoteille.

Leikkuutyön teemme laatutietoisesti ja tarkasti asiakkaan materiaaleja säästäen. Leikkaamossamme toimimme vastuullisesti ollaksemme katkeamaton osa yrityksesi vastuullisuustavoitetta. Kaikki materiaali pyritään lajittelemaan ja jatkokäsittelemään mahdollisimman tehokkaasti. Otamme huomioon asiakkaamme toiveet leikkuujätteen jatkokäsittelystä esimerkiksi erottelemalla suurimmat leikkuujätepalat, joita asiakas voivat hyödyntää haluamallaan tavalla.

Tarjoamme tuotteillesi vaihtoehtoisesti myös pelkän leikkuupalvelun. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan tuotteillenne sopiva palvelukokonaisuus.

Usein kysyttyä

Tuotantoerän koko vaihtelee tilatun tuotteen mukaan. Tuotannon mallikohtainen minimi tilaus on 50 kappaletta. Tyypillisesti vaatesarjat ovat kooltaan 100–400 kpl. Pientuotteissa sarjakoot voivat olla suurempia. Sankatuotteita pystymme valmistaan tuhansien kappaleiden erissä.

Kyllä. Materiaalin sopivuus testataan tuotannonnäytteellä ja samalla varmistetaan sovittujen ompelurakenteiden toimivuus.

Meillä on yhteistyökumppaneita, joita voimme suositella asiakkaille vaatteiden kaavoitukseen.

Tarjoamme valmistukseen tulevien erilaisten laukkujen ja kassien kaavoituspalvelua.

Konekantamme sopii parhaiten erilaisten kankaiden (esim. puuvilla, pellava, markiisi), trikoon, collegen ja merinovillan ompeluun. Nahkatuotteita, alusvaatteita ja uimapukuja emme valitettavasti valmista.

Tottakai. Valikoimassamme on runsaasti eri kokoisia sankoja. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voimme suunnitella mallia yhdessä.