Referenssit

Tietoa referensseistä

Kiteen Tekstiilitehtaan asiakaskunta on laaja. Tarjoamme asiakkaillemme leikkuu- ja ompelupalvelua muutamien kymmenien kappaleiden pieneristä aina tuhansien kappaleiden tuotantoeriin.
Asiakkainamme on useita tunnettuja suomalaisia alan menestyjiä sekä uusia kiinnostavia vaatebrändejä, jotka arvostavat suomalaista työtä. Pisimmät kumppanuutemme ovat kestäneet tehtaan perustamisesta saakka. Haluamme tarjota myös korkealaatuisen ja toimivan tuotantoympäristön aloittaville suunnittelijoille sekä pienempiä toimituseriä tarvitseville suomalaisille brändeille.
Mikäli yrityksellänne on tekstiilituote, joka kaipaa tekijää, ota rohkeasti yhteyttä!

Jukka Rintala

”Kiteen Tekstiilitehtaan vahva suomalaisen työn osaaminen, joustava työskentely ja laatu ovat tärkeitä asioita. Asiakkaamme arvostavat näitä myyntityössämme.” 
Muotitaiteilija Jukka Rintala

Koistinen Kantele

”Olemme tehneet Kiteen Tekstiilitehtaan kanssa yhteistyötä vuodesta 2015 alkaen. Hyvän kommunikaation, yhteiskehittämisen ja joustavan piensarjatuotannon kautta on syntynyt soitinlaukkumallisto, jonka laatutaso kestää kansainvälisen vertailun. Kiteen Tekstiilitehdas on yksi tuotteittemme korkean laadun tekijäkumppaneista, jonka ompelutuotealan huippuosaamista voin sydämellisesti suositella.” Hannu Koistinen

Koitadesing

”On tärkeätä, että Koitadesignin karjalaishenkiset vaatteemme myös tehdään Pohjois-Karjalassa.”

Likiz

”Kiteen tekstiilitehdas on ollut Likizille monivuotinen yhteistyökumppani. Valmistutamme Likiz tuotteita omaan verkkokauppaamme ja yritysasikkaillemme. Meille on erityisen tärkeää hyvä työnlaatu ja olemmekin saanet kehuja tuotteidemme ompelujäljestä. Kiteen tekstiilitehdasta voi lämpimästi suositella laadukasta ompelutyötä etsivälle”

Muotitorppa

”Muotitorpan tekstiilinahkaisilla vaatteilla on Avainlippu-merkki, joka tarkoittaa, että vaatteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Olemme usean vuoden ajan ompeluttaneet laadukkaat vaatteemme Kiteen Tekstiilitehtaalla. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä laatuun, palveluun, toimitusvarmuuteen ja nopeuteen.”

Piikoski

”Yhteistyö Kiteen Tekstiilitehtaan kanssa on meille alusta asti ollut ennen kaikkea arvovalinta, koska haluamme teettää tuotteemme Suomessa. Se on meille myös lähituotantoa, oma toimintamme on tässä naapurissa, Joensuussa. Kiteen Tekstiilitehtaalla omataan rautainen ammattitaito ja palvelu on aina ensiluokkaista ja jouhevaa.”

Kiinnostuitko palveluistamme?