Sankatuotteet

Sankatuotteet

Sankatuotteiden valmistus on Kiteen Tekstiilitehtaan erikoisosaamisalaa. Valmistamme eri kokoisia kukkaroita ja sankalaukkuja asiakkaittemme toiveiden mukaisesti vuosikymmenien kokemuksella.

Sankatuotteiden tuotannonerät voivat olla muutamista kymmenistä tuhansiin kappaleisiin. Valikoimissamme on laadukkaita metallisankoja ja toimitamme sangat tuotteisiin monipuolisesta varastostamme.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tuotemerkillesi oma kukkaro- tai sankalaukkumallisto.

Usein kysyttyä

Tottakai. Valikoimassamme on runsaasti eri kokoisia sankoja. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voimme suunnitella mallia yhdessä.

Tuotantoerän koko vaihtelee tilatun tuotteen mukaan. Tuotannon mallikohtainen minimi tilaus on 50 kappaletta. Tyypillisesti vaatesarjat ovat kooltaan 100–400 kpl. Pientuotteissa sarjakoot voivat olla suurempia. Sankatuotteita pystymme valmistaan tuhansien kappaleiden erissä.

Kyllä. Materiaalin sopivuus testataan tuotannonnäytteellä ja samalla varmistetaan sovittujen ompelurakenteiden toimivuus.

Meillä on yhteistyökumppaneita, joita voimme suositella asiakkaille vaatteiden kaavoitukseen. Tarjoamme valmistukseen tulevien erilaisten laukkujen ja kassien kaavoituspalvelua.

Konekantamme sopii parhaiten erilaisten kankaiden (esim. puuvilla, pellava, markiisi), trikoon, collegen ja merinovillan ompeluun. Nahkatuotteita, alusvaatteita ja uimapukuja emme valitettavasti valmista.