Ompelupalvelu

Ompelupalvelu

Tehtaallamme on monipuolinen konekanta teollisista perusompelukoneista erikoisompelukoneisiin, joilla onnistuu monenlaiset ompelurakenteet ammattitaidolla. Konekantamme sopii niin ohuiden kuin keskiraskaiden materiaalien ompeluun. Käsittelemme mm. pellavaa, puuvillaa, kevytmarkiisia, trikoota ja joustocollegea sekä villaneuloksia. Painonapit ja purjerenkaat kiinnitämme teollisilla puristuslaitteilla. Käytössämme on myös napinompelukoneet ja viimeistyksen höyrylaitteet ja prässit.

Vankan kokemuksen omaavat ompelijamme hallitsevat monenlaisten materiaalien ompelemisen. Tehtaassamme valmistuu mm. naisten ja lasten tunikat, mekot, legginsit, hupparit, kevytmarkiisilaukut, kangaskassit, suojalaukut sekä sanka- ja laukkukukkarot. Kaikki valmistuu asiakkaittemme mallien ja toiveiden mukaisesti käsityötaitoa kunnioittaen.

Tehtaassamme kaikki tuotteet valmistetaan kestämään kulutusta ja aikaa. Kuluttajan on helppo tehdä ostopäätös ja yritysasiakkaamme lunastaa lupauksensa tuotteillansa laadukkaasta suomalaisesta käsityöstä.

Tarjoamme ompelupalvelua erikseen tai yhdessä leikkuupalvelun kanssa.

Uusissa tuotteissa ja ensikontakteissa ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta!

Usein kysyttyä

Tuotantoerän koko vaihtelee tilatun tuotteen mukaan. Tuotannon mallikohtainen minimi tilaus on 50 kappaletta. Tyypillisesti vaatesarjat ovat kooltaan 100–400 kpl. Pientuotteissa sarjakoot voivat olla suurempia. Sankatuotteita pystymme valmistaan tuhansien kappaleiden erissä.

Kyllä. Materiaalin sopivuus testataan tuotannonnäytteellä ja samalla varmistetaan sovittujen ompelurakenteiden toimivuus.

Meillä on yhteistyökumppaneita, joita voimme suositella asiakkaille vaatteiden kaavoitukseen.

Tarjoamme valmistukseen tulevien erilaisten laukkujen ja kassien kaavoituspalvelua.

Konekantamme sopii parhaiten erilaisten kankaiden (esim. puuvilla, pellava, markiisi), trikoon, collegen ja merinovillan ompeluun. Nahkatuotteita, alusvaatteita ja uimapukuja emme valitettavasti valmista.

Tottakai. Valikoimassamme on runsaasti eri kokoisia sankoja. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voimme suunnitella mallia yhdessä.